Ο ΘΗΣΕΑΣ έγινε ΧΡΥΣΟΣ !

Ο ΘΗΣΕΑΣ έγινε ΧΡΥΣΟΣ !

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE

 

Η εμπιστοσύνη είναι δύναμη ! Ο Θησέας με την δύναμη που οι ίδιοι οι καταναλωτές του παρέχετε, κατάφερε να κερδίσει  την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB με την πρόσφατη απονομή του με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 – 2021.

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB με διεθνή εμβέλεια και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο στοχεύει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που βρίσκει συμμέτοχο στην προσπάθεια αυτή τον Θησέα και το όραμά του να εγκατασταθεί στο παγκόσμιο ράφι.

Με τους υψηλά καταρτισμένους και διακεκριμένους του Chef, ο GTBB θέτει αυστηρά κριτήρια για την επιλογή και τη διάκριση των προϊόντων. Το Theseus EVOO βραβεύτηκε για την αυθεντικότητα της γεύσης του, την υψηλή ποιότητά του την συνδρομή του στην διατήρηση της Ελληνικής Κουλτούρας, που συναντά την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία μέσα από ένα concept άριστου branding και με περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι απέσπασε το Χρυσό Βραβείο!

Η διάκριση αυτή αποτελεί τη χρυσή διαπίστευση ότι η προσπάθειά μας για ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν αναγνωρίζεται, υποστηρίζεται και επιβραβεύεται και από τους ειδικούς εκτός από τους αγαπημένους μας καταναλωτές που έχουν το Theseus EVOO τοποθετημένο μόνιμα στο τραπέζι τους και εκείνους που το αναζητούν καθημερινά στέλνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν θερμά.

Οι ελαιώνες του ΘΗΣΕΑ, από τους οποίους παράγεται το Βιολογικό Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, βρίσκονται στην Τροιζήνα, τη γη του ομώνυμου βασιλόπουλου της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας. Η εύφορη γη του ημίθεου Θησέα, σε συνδυασμό με το κατάλληλο κλίμα για παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, καλλιεργείται από το 1922 μέχρι και σήμερα, με το ίδιο σθένος, πάθος και αφοσίωση από την οικογένεια Κατσίγκρα.

 

H επίσημη απονομή του βραβείου θα λάβει χώρα στο 3ο ετήσιο συνέδριο AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® που έχει προγραμματιστεί στις 05 Ιουλίου 2021 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

 

Περισσότερα για το Theseus EVOO & τον οργανισμό GTBB πατήστε εδώ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *