Chef Anastasia Dmytruk

Chef Anastasia Dmytruk

Αγαπάω την μεσογειακή κουζίνα γιατί αποτελείται από μία τεράστια ποικιλία πιάτων και πρώτων υλών που μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις γαστρονομικές αναζητήσεις τόσο των κρεατοφάγων όσο και των χορτοφάγων.

 

Έτσι, ως πρώτη ύλη επιλέγω πάντα την καλύτερη ποιότητα για να έχω και το πιο άρτιο αποτέλεσμα στα πιάτα μου.

 

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Theseus ποικιλίας MANAKI είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι είτε για την μαγειρική μου είτε σαν τελευταία πινελιά.

Μου αρέσει πολύ το σμαραγδένιο χρώμα του, που προσδίδει λάμψη και γεύση. Επιπλέον, εμπλουτίζει με τη “βουτυρένια” του υφή το πιάτο, γεγονός που το καθιστά τέλειο τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και για επίδεση.

 

Παρά το έντονο άρωμα του προσαρμόζεται εύκολα στις περισσότερες παρασκευές προσδίδοντας μια απαλή γευστική αίσθηση.

 

Οι αξιόλογες πιστοποιήσεις όπως Vegan και το Χρυσό Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης 2021 που έλαβε επάξια η επιχείρηση, με καθιστά ακόμα πιο ασφαλή και σίγουρη, έχοντας προβεί εν τέλη στην καλύτερη και πιο ποιοτική επιλογή.

 

Το συστήνω 100%!

  • Yacht Private Chef Anastasia Dmytruk

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *