Cook & Pastry Chef Konstantinos Tsichlas

Cook & Pastry Chef Konstantinos Tsichlas

Η ελιά για τους Αρχαίους Έλληνες ήταν σύμβολο του Ολυμπιακού ιδεώδες, της Ειρήνης, της Σοφίας και της Νίκης. Γι’ αυτό και το μοναδικό βραβείο που έπαιρνε ο Ολυμπιονίκης ήταν ένα στεφάνι φτιαγμένο από κλαδί ελιάς, ο «κότινος».

Έτσι είναι και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο!
Είναι ένα χρυσό βραβείο για εμάς και πρέπει να τιμούμε και να αναδεικνύουμε τα προϊόντα που παράγει η χώρα μας, η Ελλάδα!

Ένα από αυτά Χρυσά Βραβεία έχει στεφανώσει το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Theseus της ποικιλίας ΜΑΝΑΚΙ. Διαθέτει υπέροχη μυρωδιά και τέλεια γεύση που θυμίζει ώριμα φρούτα όπως ώριμο μήλο και τομάτα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως και εγώ παρέχοντας τη δυνατότητα στα φαγητά σας να φτάσουν σε άλλη διάσταση, ακόμη και στα γλυκά σας!

 

Cook & Pastry Chef Κωνσταντίνος Τσίχλας